Start Inhoud Zoeken

Badkamers                           

Italiaanse intonantico
Marmerino Venezia
Glad pleisterwerk 1
Schuurwerk

Italiaanse intonanticoItaliaanse intonantico

Deze afwerking heeft een zeer fijne structuur en is een beetje vergelijkbaar met het "schuurwerkeffect" wat tegenwoordig veelvuldig wordt gebruikt. Het is verkrijgbaar in vele kleuren en kan voor plafond en wand worden gebruikt. Geeft een beetje nostalgische uitstraling en doet erg luxe aan. Is geen goedkope afwerking gezien de arbeidsintensieve procedure bij het aanbrengen.

meer

 

Marmerino VeneziaMarmerino Venezia

Dit is een zeer gladde afwerking met een "marmerachtig" uiterlijk. Marmerino is verkrijgbaar in een aantal standaard kleurstellingen. Het is erg arbeidsintensief aangezien het in meerdere arbeidsgangen moet worden aangebracht. Wordt niet veelvuldig gebruikt aangezien de prijs wat aan de hoge kant is. We vinden marmerino in b.v kantoren, woonkamers, verkeersruimten, slaapkamers en trappenhuizen.

meer

 

Glad pleisterwerk 1Glad pleisterwerk  (incl sausen/schilderen/verven)

Glad pleisterwerk is "de afwerking" van deze tijd. Deze afwerking is zeer arbeidsintensief aangezien de pleisterlaag "handmatig" op de huidige ondergrond moet worden aangebracht. Belangrijk!! Een "behangklare" ondergrond is NIET geschikt om direct over te sausen! Na het pleisteren wordt de ondergrond onder lamplicht nog eens gecontroleerd op eventuele spaanslagen en oneffenheden waarna het sausen kan gaan plaats vinden. Glad pleisterwerk is wel onderhoudsvriendelijk. Vlekken en verontreinigingen kunnen eenvoudig "even per wandgedeelte worden overgesaust".
Het sausen van de gepleisterde wanden wordt dus bij deze keuze door JG Spuitbedrijf verzorgd. Op de getoonde foto is het pleisterwerk gewoon wit gesausd, dus dat is moeilijk te zien zo?

meer

SchuurwerkSchuurwerk

Schuurwerk is een gipsachtige afwerking welke circa 3 tot 5 mm dik op de wand wordt aangebracht. De "slagen" in de eindafwerking geven een prachtig uiterlijk. Deze afwerking is niet echt geschikt voor gezinnen met kinderen aangezien het geen "keiharde" afwerking is. Als het na een aantal jaren moet worden gesaust verliest u een groot gedeelte van deze "slagen". Het is wel een product wat de vochthuishouding perfect regelt. Immers, het heeft de eigenschap om vocht op te nemen en ook weer af te geven. Kortom een zeer geschikte wandafwerking voor veel woongenot.
Tot slot is schuurwerk uitermate geschikt voor "natte ruimten" zoals badkamer e.d.

meer

 

 

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@kops-stukadoors.nl.