Start Inhoud Zoeken

Plafonds                           

Glad pleisterwerk 1
Schuurwerk
Branderbriljant

Bij het afwerken van wanden en plafonds werkt Kops Afbouw & Stukadoorsbedrijf met de nieuwste technieken en beste materialen. Daarmee geven we op een efficiënte manier uw woning een geheel eigen cachet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glad pleisterwerk 1Glad pleisterwerk  (incl sausen/schilderen/verven)

Glad pleisterwerk is "de afwerking" van deze tijd. Deze afwerking is zeer arbeidsintensief aangezien de pleisterlaag "handmatig" op de huidige ondergrond moet worden aangebracht. Belangrijk!! Een "behangklare" ondergrond is NIET geschikt om direct over te sausen! Na het pleisteren wordt de ondergrond onder lamplicht nog eens gecontroleerd op eventuele spaanslagen en oneffenheden waarna het sausen kan gaan plaats vinden. Glad pleisterwerk is wel onderhoudsvriendelijk. Vlekken en verontreinigingen kunnen eenvoudig "even per wandgedeelte worden overgesaust".
Het sausen van de gepleisterde wanden wordt dus bij deze keuze door JG Spuitbedrijf verzorgd. Op de getoonde foto is het pleisterwerk gewoon wit gesausd, dus dat is moeilijk te zien zo?

meer »»

Glad pleisterwerk 2Glad pleisterwerk (excl sausen/schilderen/verven)

Glad pleisterwerk is "de afwerking" van deze tijd. Deze afwerking is zeer arbeidsintensief aangezien de pleisterlaag "handmatig" op de huidige ondergrond moet worden aangebracht. Belangrijk!! Een "behangklare" ondergrond is NIET geschikt om direct over te sausen! Na het pleisteren wordt de ondergrond onder lamplicht nog eens gecontroleerd op eventuele spaanslagen en oneffenheden waarna het sausen kan gaan plaats vinden. Glad pleisterwerk is wel onderhoudsvriendelijk. Vlekken en verontreinigingen kunnen eenvoudig "even per wandgedeelte worden overgesaust". De getoonde foto is dus "zonder" sauswerk!!

meer »»

SchuurwerkSchuurwerk

Schuurwerk is een gipsachtige afwerking welke circa 3 tot 5 mm dik op de wand wordt aangebracht. De "slagen" in de eindafwerking geven een prachtig uiterlijk. Deze afwerking is niet echt geschikt voor gezinnen met kinderen aangezien het geen "keiharde" afwerking is. Als het na een aantal jaren moet worden gesaust verliest u een groot gedeelte van deze "slagen". Het is wel een product wat de vochthuishouding perfect regelt. Immers, het heeft de eigenschap om vocht op te nemen en ook weer af te geven. Kortom een zeer geschikte wandafwerking voor veel woongenot.
Tot slot is schuurwerk uitermate geschikt voor "natte ruimten" zoals badkamer e.d.

meer »»

Brander BriljantBrander Briljant afneembaar spuitwerk

Brander Briljant is een hoogwaardige spuitpleister welke in allerlei kleurschakeringen kan worden aangebracht. In principe kan deze spuitpleister gewoon zeer redelijk worden gereinigd met b.v een natte spons. Het is een product wat niet of nauwelijks absorbeert en dus vervuiling niet makkelijk opneemt.
De structuur (fijn of grof)kan desgewenst in overleg met de applicateur worden vastgesteld. De getoonde foto geeft een aantal standaardkleuren weer doch in principe is elke gerenormeerde kleur verkrijgbaar.

meer »»
 

 

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan info@kops-stukadoors.nl.